четвъртък, 19 октомври 2017 г.

--Travel Playlist--

   Както някои от вас знаят пътуването е моята страст и давам всичко за да заменя скучното си ежедневие със чакане по гара, клатушкане в автобуси и обикаляне на известни (а и не толкова известни) забележителности. Но какво е едно пътуване без музика? Сега ще ви споделя личните си фаворити, които да слушам докато съм на път, както и някои, които считам за класически песни за пътуване. Не всичките са конкретно за пътуване - някои са любовни, други пък имат съвсем различен смисъл - но всичките са толкова весели, зарибяващи и ме карат да си припявам и да подскачам около апартамента (мечтаейки си да съм в Испания).


   Е, това бяха песните, които ме карат да захвърля всичко, което правя и ад се отправя към най-близката гара. Но след многократни ходения по лагери съм установила, че има някои песни, които просто задължително винаги се пеят. Освен типичната "Българска роза" след приземяването на всеки самолет, разбира се. Е, първата песен, която ще споделя не се пее задължително, но във всичките ми спомени от филми тя е "онази досадна песен, която е заседнала в касетофона и се  повтаря през цялото време" - а именно оригинала на I'm Gonna Be (500 Miles).


   Но неотлъчната част от всичките ми пътувания са били рок парчетата - въпреки че не съм върла почитателка на жанра гордо мога да изпея всички тези песни от-до. И стига да не сте долен чалгар (въпреки че защо и да не сте) съм сигурна, че и вие бихте могли да припявате.

  
    Целият ми плейлист може да намерите в Spotify акаунта ми, за който има линк вдясно, под името |on the road|. Надявам се поне малко да съм ви вдъхновила за следващото ви пътуване и ако някой има препоръки за мен, с радост бих ги изслушала. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар