вторник, 14 февруари 2017 г.

Life Update

  Не много се е променило от предния път като писах тук... но в крайна сметка май се е. Но най-очевидната прилика е, че отново нямам време - сякаш все съм на предела на силите си, но съм много доволна от себе си и time manаgment уменията ми - всеки ден ставам в седем без десет, оцелявам в училище, ходя на фитнес и после уча и решавам задачи вкъщи - е, поне през повечето дни. В дни като тези ме наляга огромен мързел и въпреки че имам желание да уча за контролното по Биология утре - ето ме на, пишейки този блогпост. До сега ядох шоколад и пиех вино - по повод празника, да речем, за да не изляза битова алкохоличка. Всъщност утре ще е много вълнуващ ден - след училище ще посетя първия си курс по фотография - нямам много надежди, тъй като е организиран като СИП в училище, но е по-добре от нищо. А говорейки за фотография - напоследък я обожавам.
   Имам DSLR камера от вече две години, но някак си едва преди няколко месеца започнах да я ползвам не само за "гъзария", а просто реално защото се влюбих във заснемането на "точния момент". Така че ще добавя някои снимки правени последния месец.


   Освен това много се запалих по пътуването- което е доста иронично имайки предвид, че през януари не съм напуснала Варна... всъщност дори не съм стъпила отвъд центъра на гарда. Но след много изчетени статии и изгледани видеа бях се сдобила в пасивната нужда да пътувам - исках да видя нещо красиво, да прекарам два часа на влак - такива неща. После се запознах с книжката "203 приключения за пътешественици" и просто се влюбих - влюбих се във всичко в нея - в предизвикателствата, в идеите, в цялата креативност измежду кориците - прекрасна е. Някои неща вече съм правила, но оставям всяко квадратче непопълнено - почвам на чисто. И почвам от този четвъртък - с една стара приятелка се уговорихме, тъй като не сме се виждали с години и водени от приключенски дух случайно разбрахме, че и двете притежаваме книжката - как да не тръгнем да изпълняваме предизвикателства от графа "За твоя град"?! Така че ето някои от добрите кадри, които съм успяла да заснема по време на последната си екскурзия - кадрите са най-вече то Прага, Дрезден и Виена.
всъщност единствената снимка от Унгария, която харесвам;
   Разглеждайки предните два абзаца мисля че ще има доста смисъл - търся си блогове за фотография и пътувания. Адски ми е интересно напоследък и с удоволствие ще погледна всичко, което ми препоръчате. Но за сега се задоволявам само с подобни видеа в YouTube - Така че ето някои от любимите ми.
Исках да започна нов абзац с цел прилежен вид на поста, но наистина не знам какво да кажа... за това просто ще оставя тази моя снимка на която съм в естествения си хабитат - пиейки кафе.
~Дано следващия път да имам повече за разказване~

Няма коментари:

Публикуване на коментар