четвъртък, 12 януари 2017 г.

25 часа

... на денонощие пак няма да са ми достатъчни да свършва всичко, което трябва следващите няколко дни. Към момента, дванадесети януари, към шест и половина, след училище, планът е такъв:
  • утре: да уча за теста по История - за щастие е на едва два урока; най-накрая да изкарам 6 по рисуване.
  • събота: от 9 съм на олимпиада, от 13:30 на урок по немски. Свободна съм едва след 17:30 и след като се прибера (ако имам силите) планирам да наваксвам с уроците по Биология и да порешавам задачи по Математика. вечерта уж съм на парти, ама като гледам хич няма да ми е до това. Ще се чуе ако отида.
  • неделя: отново съм на урок от 13:30, като се надявам до тогава да успея да свърша все някаква работа - може би най-накрая ще се опитам да разбера нещо по Химия. След уроци планирам или отново да отделя време на Биологията или да си помогна с проекта по География
  • понеделник: нямам какво толкова да правя преди училище, така че сигурно пак ще умувам по География/ ще решавам задачи или каквото там ми дойде (което е силно възможно да е гледане на видеа в YouTube)
  • вторник: пак ще преговарям по Биология и по Химия; ако контролното по История от петък е отменено за вторник - явно и по това ще преговарям. А, също имаме и класно по Английски. 
  • сряда: класно по математика - само то не ме притеснява много, какво стане - стане. От пет години съм в математическа гимназия и вече си знам номерата с предмета (както и тези на учителката) - ще си преговоря похватите, които не разбирам и ще се наглася така че изрично да си проверявам всеки плюс и минус.
  • четвъртък: представяне на проекта по География; сигурно ще има много суети покрай него преди училище.
  После - каквото стане. Обмислях да го направя като седмичен пост и да пиша отделно през дните, но не знам дали ще ми остане време и дали ще имам достатъчно интересни неща за разказване. За това го публикувам така - гаден график, всичките задължения, които имам.  Ако нещо вълнуващо стане ще споделя първо тук. А до тогава пожелавам никой никога да не се чувства толкова зает и изморен. Ето кученце за щастие:


Няма коментари:

Публикуване на коментар