сряда, 16 март 2016 г.

Music Wednesday || Blackbear

  Note: Това бе изключително изчерпателен пост с цялата биография на Blackbear и обстойно разглеждане на всеки от албумите му. Като в крайна сметка поста се не повече от 600 думни се отказах и осъзнах,че нямам кой знае какво да кажа по албумите - не съм някакъв музикален специалист и дори не мога да определя жанра, който слушам конкретно. За това ще започвам всичките такива постове с малко информация за изпълнителя и до там. Освен това не смятам, че на някого му се чете кой знае колко за албума - всички просто искате да чуете музиката.  
  
   Тъй като, противно  на обещанията си, отново занемарих този си блог започвам тази  музикална рубрика. Спрях се на срядата, защото тогава нямам първи час и предобеда ми е сравнително свободен. Спрях се на музика, защото обичам да говоря за нея и както се видя и в началната ми публикация, тя заема огромна част от ежедневието ми.

Blackbear има четири (според  Spotify, въпреки че два от тях са почти напълно идентични) албума за сега и всичките са в подобен стил - индирок/алтернатив /примерно/, което страшно ми харесва. В песните му се усеща някаква тема и ми харесва, че всички имат подобно звучене и все пак са много различни една от друга (не като трагичния случай с новия албум на The 1975, за които повече в близкото бъдеще ). Повечето му песни са с един такъв любовен мотив, който доста ми харесва, защото песните му не разказват обикновената сладникава история за единствената. Доста ми допада някак грубото звучене на песните и всички някак си ми напомнят за проблематична връзка в някой wattpad фенфикшън.    

1 коментар: