четвъртък, 18 февруари 2016 г.

Hello, it's me...

Или "Всичко наново"

най-саси снимката ми.
  Не съм писала тук от малко по-малко от година и се чувствам някак виновна. Създадох този си блог, за да го отделя от главния /клик/ където пиша само за книги - тук трябваше да споделям странни моменти от ежедневието ми, новите песни, които съм открила и всичко онези аспекти от живота ми, които не засягат книгите много. За това и взех страхотно решение, в дванадесет вечерта, което е научно доказано най-хубавото време за писане /не/, да върна всичките си стари публикации към чернови - главно защото ми се плаче като ги препрочитам - и да започна на чисто. надявам се да съм по-редовна от преди - да качвам поне веднъж на седмица, две. Но е много възможно и да си остана с тази единствена публикация.

   та, за тези, които не знаят - казвам се Йоана, но /окей, embrace yourself, това ще е объркано и досадно/ една част от приятелите ми ме наричат Ана /другата част ме наричат Йоци, което звучи далеч нетолкова професионално, дъъ/ и реших, че ще се подвизавам и тук така / главно, за да могат по-малко от познатите ми някак да ме разпознаят в блога, oh well./ Хората за които най-често ще слушате /четете???/ за Мария, Вики, Митко, Иво, Перчема, Катя, Жори и Христо - или иначе най-добрите ми приятели. Но ще гледам да се огранича от към имена, защото 1. повечето от нещата, които правим не са много за пред хора 2. може и да не са много доволни от споделянето на някакви случайни факти за тях в Интернет.

....

Moooving on

По принцип съм запалена по сериали, но в момента следя само The 100, чакам новия сезон на Once Upon a Time и гледам криво-ляво някакви епизоди от 2 Broke Girls и The Big Bang Theory.  Но пък съм минала през всичките супер известни сериали, така че мога да водя сносни дискусии за всичко. Като цяло, всъщност, съм странно добра в обсъждането на книги и филми, които не съм чела/гледала. Мисля, че е някакъв талант. Мога ли да работя това като порасна?

Може би не знаехте, но аз тайно съм принцеса Лея
Моите топ 5 любими филми, защото аз обичам да знам за любимите филми на хората. 
1. Питър Пан /онзи от 2004, новият не ми хареса особено/
2. Дилъри на време
3. Big Hero 6
4. LOL
5.0 Shades of Gray Ways to Live Forever.

Примерно... Не гледам много филми, така че записах тези, които ми дойдоха на ум. Но всъщност Питър Пан наистина ми е най-любимият филм, мога да го гледам постоянно. Иначе харесвам и филмови поредици като Star Wars (ама не харесах особено новата седма част, don't judge me) и филмите за Хари Потър. Знам, че звуча много бейсик, ама... май съм си бейсик, сори.    Много случаен факт, но много обичам да играя на игри на телефона си. Много се зарибявам. Всъщност дори се шегуват с мен, тъй като не мога да не играя Piano Tials 2 повече от 3 часа. В момента има само 2 мелодии на които имам по-малко от три звезди и ме дразни изключително много и няма да го бъде докато не ги мина. Освен това много ми харесват игрите на Kim Kardashian и тази на Kendall and Kylie Jennar. Много са забавни и модното гуру в мен пее с ангелски глас всеки път когато си облича куклите.

   Обичам да слушам музика. Обичам да слушам новите песни на един приятел по Skype. Обичам да говоря за музика. За това и сърцето ми прескача като намеря някой с подобен вкус на музика, въпреки че изтръпвам пир мисълта, че ще препоръчам песен, която няма да им се хареса. Всъщност, "подобен вкус на музика" е доста пресилено, при положение,че моя такъв е манджа с грозде. Слушам всичко - от класическа музика, до дет метъл и обратно към песни от филмчета на Дисни. Но най-често слушам някакви поп-инди-рок-alternativе... неща.

Ок, топ 5 изпълнители.
Не са в някакъв конкретен ред.
1. The 1975
2. Arctic Monkeys
3. Panic! At The Disco
4. Ed Sheeran
5. Sleeping At Last.  
 /6. One Direction, които са ми guilty-pleasure. Не съм някакъв луд фен, но ще има този един ден от месеца в който ще се разцепвам на техни песни цяла вечер и никой няма да може да ми попречи. Същата работа и със 5 Seconds of Summer и TheVamps. Очевидно I have a thing for boy bands./ 

Ето и някакви случайни препоръки за музика:
Всъщност, препоръчвам целия нов албум на Трой, но го няма целия в YouTube...


Тази, а и всички други части, на албума Atlas. Абе всичко на Sleeping At Last. 

Сега вече са напълно случайни, някакви песни от плейлистите ми са. 

  Това последното всъщност ми е любимото видео към песен. 

Ами това беше, не знам какво повече да кажа... Чудя се къде ще е най-добре да си лепна снимката, но докато вие четете това, сигурно вече ще е някъде. Като цяло съм много самовлюбена, следoвателно ще качвам много мои снимки. Deal with it.  Или ме последвайте навсякъде възможно, за да се сдобиете с пълния спектър на селфитата ми ;)

игнорираме как се развали качеството и кучето на Вики. искам просто да се изфукам.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар